instagram

Tuesday, November 22, 2011

FAQ - Vitamin E softgel Kolagen


salam all :)

Ramai jugak customer email dan mesej saya tanya pasal tis produk, ok kat cni saya nak clear out soalan yg depa selalu tanya saya :)

1- Apakah bahan2 yg ada dlm vitamin E ni?
Jawapan : Bahan2 yg ada adalah seperti dlm gambar di atas..Vitamin E, Tocopheryl Acetate (Antioxidant), Avena Strigosa (Skin Conditioning Agent), Cironellol (Fragrance Ingredient)

2- Dari mana asal produk ni?
Jawapan : Switzerland made :)

3-Berapa kali nak pakai sehari ?
Jawapan : Kalo bole pakaila 2 kali sehari..sebiji pagi dan sebiji malam..tapi memadai juga kalo hanya pakai sebiji sebelom tidur kerana mase tidur pembaikan kulit berlaku secara optimum :)

4-Macam mana nak bukak kapsul ni ?
Jawapan : Koyak saja or kutil saja bahagian atas punat kecik kapsul itu..ia lembut, tak perlu gunting bagai ..:)

5-Berapa lama baru nampak kesan ?
Jawapan : Macam customer saya yang dah cuba, sebotol sudah nampak kesan..tp bergantung jugak pada jenis kulit anda..untuk kulit saya, 5 biji dan nampak kesan..dah kurang kering dan lembut bila bangun dari tidur :)

6- Halal ke produk ni??
Jawapan : Memang halal dan mendapat perakuan dari KKM..:)

7-Berapa harga sebotol?
Jawapan : Harga sebotol ialah RM25..dan tambah RM8 kalo untuk khidmat pos :) dalam sebotol tu ada 10 biji kapsul dan harga sebiji kapsul ialah RM2.50

8-Nak pakai ke muka ke or makan?
Jawapan : kene sapu ke muka dan leher..bukan untuk dimakan..kalo termakan saya tak bertanggungjawab ye..terang2 disini cakap sapu ke muka..

berminat??terus call atau sms saya dinombor 0162334145 :)

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...