instagram

Saturday, November 26, 2011

ayam rendang hasil sentuhan saya..saya tak malu pun mengaku inila pertama kali saya memasak rendang ;p

salam all :)

uishhh mentang2 dok main masak2 kat dapor, kemain byk entry makan2 :)

saja mau tayang kat u all,dah pandai la konon masak rendang ekekek..baru belajar kang..kalo tak sedap diam2 sudah..hahah

tak dela sedap mana pun kot tp food tester saya kata bagus rasanya untuk pertama kali percubaan eceehhhh...;p

resipi mintak Puan Normah cam biase la kan..mau resipi??..nanti2 la share..:)

gambar yang paling last sekali tu ialah somtam..kak leha jiran sebelah bagi..saya mmg peminat tegar somtam..siapa ajar?..Puan Farasaila Ghazali ajar saya makan somtam mase dok ganu dulu..dia beli, saya tukang merasa, sudahnya saya plak yang sedap kan hahha..mau belajar juga buat ini somtam..:)

7 comments:

Mrs Najib said...

guna pes rendang aje senang...huhu

emy zulaiha said...

walopon 1st tyme msk..nmpk menyelerakan je :)

Rtp Farra Arisha said...

hmmm sedapnya! :)

Papa Mifz said...

wow rendang itu nmpk sgt2 sodap...:)

muis ismail said...

hai shark
nice blog
pandai u masak
link me back ok
http://itsmymuislife.blogspot.com
:)

Marrissa Nadjiha said...

bestnye.. buatkn utk sy jgk :)

shark said...

marissa : hehe..bole2 bole blahhh hahha..lawak je dik ;p

muis : tengss muisss..i will visit later ek :)

papa : bole tahan je..sedap sgt tu idak ler ;p

fara : hehe ;p

emy : bolela untuk percubaan pertama :)

mrs Najib : hahha..penah gak try ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...