instagram

Friday, November 25, 2011

tiramisu lazat nyum nyum ;)

salam all :)

Hari ketiga masak2 kat dapur saya try tis resipi..tiramisu..

saya amek resipi kat blog kak ana..sedapla resipi tiramisu ni..sumpah sedap..tolongggggla cuba..walopun agak renyah skit..bahan2 pun mmg kene carik..memang bukan jenis yang selalu bole didapati dirumah kita la..cheese bagai sumer tu..hehe :)

pastu masukkan lak dalam peti ais makan sejuk2 perrghhhhh...terangkat..:)

baiklah kawan2,oleh kerana masa nak buat ni saya terlupak plak beli creame cheese, so saya gantikan dengan yougurt..memang sedap jugakla hahah..

sebagai percubaan saya hanya buat 3 gelas je..nt dikemudian hari saya buatla banyak2 skit kasi u all rasa..amacam mau??sapa mau sila bukak baju anda...ehhhh??;p

9 comments:

NoorGie said...

alamak..looks really yummy la..nak try buat jugak la..:)

shark said...

noorgie : hahah misti try :)

Cik tikah said...

wah! kak shark, nak sikit. pos kat umah cik tikah boleh?

InaAchik said...

krn entry ko ni lah aku nekad wak tiramisu kek jugak!

Che'gu Anuar said...

mmg suka noooo.. baguih dok ada.. meh kurier sikit.. -)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sedapnye..nyum..nyum..^^

mama rifQy said...

ehh..geram nyeee tgk tiramisuuu!!!

shark said...

ina : kene cube..pasti terangkat :)

che'gu anuar : kurier takoot basi hahha ;p

lili : terbaik!!

mama rifqy : hahhah..meh singgah umah saya :)

cik tikah : habes dah pun cik tikah oi ;p

Isyaqila said...

wahh .. tiramisu .. :0 tak gune mascarpon boleh jd ek ?? tk twu pulaks .. boleh order neyh .. hehe ..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...