instagram

Thursday, August 18, 2011

pakej untuk 2 orang RM55

Salam all :)

Hari selasa lepas ada baca kat blog InaAchik pasal pakej berbuke puase kat Nandos :) super yay!!

Dek kerana malas masak plus tatau nak masak ape dah pun..saya pun mengemukakan cadangan kepada En.J mengenai ini pakej..hehe, tak disangka mendapat persetujuan pula..super duper yay!!ekekek ;p

mudikla kami laki bini ke Nandos di SACC Mall Shah Alam :)..kene booked table dulu, order dan bayar..sementara tunggu mase nak berbuke jalan2 shoping dulu cuci mata ;p


Lagi 10 minit nak berbuke baru balik ke Nandos, mak aihh penuh semua meja dah..

Dalam pakej untuk 2 orang RM55 tu ada 2 main course, appetizer and dessert..kek coklat dier super sedappp slurrrrpppp :)..oppppssss lupa..ada soft drink perasa strawberry..nyummy :)

Sosej tu masin sikit..

Selamat berpuase semua..daaaaa :)

7 comments:

::debby:: said...

package ni sampai bila ? and howw to have it ? like seriously murah :)

atie aizam said...

sya x minat sgt nandos.. tpi nampak food yg di pilih cam sedap jer hihi.. hari ni berbuka apa pulak? rajinnya keluar :)

shark said...

debby : sepanjang bulan puase je rasanya..:)

kak atie : ni first time mkn luar..hari2 masak je..bosan sudah..kikiki ;p

Nica said...

baiknya nelly mau dok diam2 kat kedai makan....huhu


anak menakan nsh lapan2 org tak penah stay dalam kerusi tu.. :(

shark said...

nelly mmg budak baik..haiipppp ;p hahhaha

.:Mrs. Engineer:. said...

sedap nye... :)

shark said...

Mrs Engineer : mmg sedap nyum 2 :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...