instagram

Sunday, July 10, 2011

terpaksa berpatah balik

salam all :)

Hari sabtu yang menimbulkan amarah..:(

Pepagi dah bersiap mahu ke wedding hosmet mase dulu2 duduk bujang ..kat melaka..

Dah bersiap packing barang mana patut la konon2 nak bercuti dan melawat mesia di melaka la..baru je nak masuk KESAS, mak aihh die punya jem tak hengat..:(setengah jam dalam keta baru gerak hanya sekangkang kera..huishhhh tak leh jadi cenggini, harus sampai malam kat melaka ni..mau kawan saya tu dah basooh periuk belanga kot..huhu

tak de jalan lain melainkan patah balik :(..teruskan dengan plan B..

which is cari tayar keta yg sudah koyak, sementelah plak mau raya, tukar je semua sekali kasi baru..perjalanan pun selamat dan selesa :) ecehhh ..

lepas cari tayar misi diteruskan dengan jalan2 cari makan pula :) sukee...ooo restoren apa yang saya singgah kali nie..saya post di next entry yer..:) weeee :)

jalan yang sesak teruk di KESAS

6 comments:

manja said...

tu la...jln bnyak ttup kn semalam....huhu nk balik umah pon ssah....kakak yg bru balik keje....kna tunjuk bukti tinggal kt area mane...baru dia bg masuk certain jln yg ttup tu....aishhh....

shark said...

manja : kan ke dah menyusahkan ..tak logik langsung bende2 cenggini :(

HAZWAN17 said...

memang teruk betul jem semalam...

shark said...

hazwan17 : mmg ...grrrrr :|

BeeL said...

menyusahkan org ramai je kerja..

shark said...

Beel : betul Beel..tak sukee kan :|

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...