instagram

Sunday, July 10, 2011

Restoren Mohd Chan

salam all :)

Entry bersambung dari yang lepas..lepas je beli tayar dgn sportrim kete..jalan2 cari makan bermula :)

Kami singgah di Restoren Mohd Chan kat seksyen 15 shah alam :) yippie..

Restoren sederhana besar dan penuh dengan pelanggan, konsep makanan kat restoren ni ialah chinese food sebab jiran saya kata owner kedai ni ialah cina mualaf..:)

Makanan alacarte macam ikan sotong daging dan ketam agak mahal dan portion dia besar2 la..naseb baik ayam ada small,medium dan large size, yang lain2 macam tak der..ayam thai kami amek small size la kan sebab nak makan nya saya dan En.J je..byk2 mmg tak habis..

Menu kedua kami cuba sotong goreng tepung rangup, huh mmg byk macam 3-4 orang yg nak mkn :)berpeluh ketiak nak habeskan..;p..dan mmg tak de size, terpaksa amek yang besar..

Dinasihatkan sesapa yg nak mkn sini mau ajak ramai2 geng kot, sebab kalo takat 2 orang nak mkn..huh mmg tak habes..ikan die je rege RM38..;p..dan ikan hanya siakap rasanya..tak dak pilihan lain..kalau udang RM22..sotong RM20..ada macam2 stail masakan, pilihla ikut selera masing2 yer :)

Gambar2 makan ada kat bawah :)

Epal suam, Bandung Cincau and White Coffee
Thai Chicken RM12
sepinggan RM20

**entry tamat dan tuan tanah pulang dengan perut yg kenyang :)

5 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

shah alam pn ade eh...igt kt bangi je...tp mmg sodap kn mknn kt situ... :)

shark said...

Mrs. Engineer : sedap dan mahai ;p

amir aizat said...

saya suka yg udang tepung tu,heheh

S h i d a said...

wahhh! melelehhhh~


Entri Terkini : Life is wonderful

shark said...

amir : mmg sodap,harga pon sodap gak :)

shida : hihi :)harus pekena sepinggan kowt :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...