instagram

Monday, May 23, 2011

Satay Haji Samuri Hentian Rehat dan Rawat Kinrara Puchong...

salam all :)

Lama tak pekena satay Haji Samuri...En.J cakap kat R&R Kinrara Puchong ada 1..balik je dari rumah mak Jang terus ke sana, walhal kat rumah mak Jang pun dah makan meehun sup ayam..:)

Kan kaki makan konsepnya..;p

Makan satay ayam dan satay arnab :)..satay arnab RM2.00 secucuk dan satay ayam RM0.60 secucuk..

3 comments:

CengkodokPolkadot said...

Nak sate Mak Hayam

shark said...

jom pi makan :)

Papa-NtiQ said...

Saya baru jer upload pics masa gi makan kat satay hj samuri di shah alam ari tu. ok laaaa tak der la special sangat hanya kuah dan sambal dia lain dari yg lain.
Senang2 tu jenguk la yer blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal makan, makan dan...makan hehe. Saya review restoren2 yg penah saya singgah terutama di area JOHOR...maklum la orang JB.
Jangan lupa follow yer blog saya TQ TQ bebanyak!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...