instagram

Monday, May 23, 2011

Astro Beyond..

salam all :)

Astro beyond in da house..:)..pakej astro beyond bole didapati pada harga RM120..kelebihan astro beyond ialah :

- warranti seumur hidup
- gambar lebih jelas dan warna lebih terang dan nampak gambar seolah2 hidup..5X lebih jelas bagi Tv LCD..
- tiada gangguan pada siaran ketika hari hujan dan angin yang kuat
- penukaran set rosak dalam masa 24 jam.
- Harga bayaran RM20 untuk setahun sahaja,lepas setahun tak perlu bayar dah..:)

SIARAN HD :
310 Astro Zhi Zun HD
393ONE HD
431 HBO HD
433 Star HD
514 Sky News
573 National Geographic HD
575 History Channel HD
700 Sky News HD
706 Lifestyle HD: Li & Food Network Asia
720 AXN Beyond HD
721 AXN HD
726 FX HD
831 Astro SuperSport HD
832 ESPN HD

(sumber : http://astrobeyond.blogspot.com/2011_03_01_archive.html)


8 comments:

Khairil said...

kalau TV biasa ok tak gambar dia?...

Farah Shamsudin said...

Saya juga dah 5 bulan menggunakan astro beyond.. memang terang.. best!

nureenina said...

wah2~mesti best jer layan cter

shark said...

khairil : gambar mmg cantikss..tip top :)

Farah : terbaik kan!!

nureenina : tak tau lg..baru letak semalam...:)

CengkodokPolkadot said...

Kalo nk tgk Miss Universe chanel u mh u ade x? I xde ASTRO. Xde sap enk tgk kat umh

shark said...

huhu...tak yah nak tgk miss universe kat tv..tgk u sudeh..voley??

Anastasyea Aida said...

tgh fikir2 nak ambil ke tak astro super pack HD ni .. ^__^

www.anastasyea.com

Imran Marzuk said...

Hampeh.. Astro penipu lah.. Ni tgh shok tgk drama korea, hujan xdpt tgk.. Same je dgn piring lama.. Grrrr.. Geram giler..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...