instagram

Tuesday, February 21, 2017

besday makcik nely 3/2/2017

assalamualaikum salam sejahtera..
semoga sihat berbahagia semua kawan2 blog kesayangan saya..
lama betul lah tak update blog..gila punya lama..
dan ini ada post pertama tahun 2017..
dahsyat hahahha ;p
fuuhh fuhhh tioopp habuk skit..

bz dengan kerja alasan cliche biasa kan..
hehe..
tp tula, ada kerja hakiki kene buat, kerja mak2 dirumah sentiasa ada..
lagi tambah kerja dengan bisnes tudung yang masih berjalan seperti biasa..
setakat ni masih lagi bole survive alhamdulillah..
takla masyuk mana tapi okla untuk belajar berniaga kan..
sedut ilmu baru dalam hiduplah katanya..
apa yang penting ..
kita suka apa yang kita buat..dan minimumkan stress [jangan cakap tak de stress langsung, tu menipu namanya]

well, permulaan post tahun ni..
critalah pasal besday nely..
tak de yang special pun..hanya makan2 biasa..
dah 7 tahun makcik nely ni..
7 tahun lepas dowh lahirkan dia, macam baru je rasa [bajet nak sentiasa muda ;p]
selamat hari lahir acik, jadi anak solehah ok, jangan derhaka dengan ibu, dengan ayah ok lagi [hahahha sebab syurga bawah tapak kaki ibu lah]
rajin belajar dan jangan buli kawan :)

alhamdulillah atas semua rezeki yang melimpah ini Ya Allah Ya Rabb..
sentiasa murahkan rezeki kami sekeluarga dan permudahkanlah setiap kerja dan langkah kami..
aminn..

setakat ni sekolah dia elok2 sahaja..
pagi di sekolah rendah agama..
dan petang di sekolah kebangsaan..
malam lepas maghrib mengaji dengan ticer sebelah umah..
risau  dia letih tapi setakat ni baik2 insyaAllah..:)
saya doakan jugak anak kawan2 saya yg membaca jugak sentiasa dipermudah urusan seharian :)









bulan 2 besday nely, bulan 3 besday saya dan bulan 4 besday yusuff..
berderet lah senang crite..
senangla bapak dia nak bajet makan mana kan..
kahkah..;p

setakat tu dlu..
ada masa saya update lagi..
terima kasih pada kengkawan yang sudi membaca..
jumpe lagi..
salam :)

3 comments:

Nafira usof said...

Happy Birthday Nely.
Semoga jadik anak yang berjaya di dunia dan akhirat. Amin~

Anak bujang pon dh besar dh. cepat sungguh masa berlalu kan beb! masa sangat mencemburui kita2 yang gojes ini. kah kah kah kah.

Anak i masih lagi 3 orang. yang bertambah cuma lemak2 ajer. hahahaha. benci dengan lemak2 yg tak di undang tuh. hahahaha.

LYAfrina said...

Slamat hari lahir nely.
Smoga trs mbesar dgn sihat serta bjaya dlm khidupan duniakhirat..aamin

hainom OKje said...

Happy Bezday Nelly comey....moga jadi anak solehah.
Wah menu kambing tu mmg win. Ni nak tanya ni sapa yg besday sebenarnya ni? Tak mungkin pinggan Nelly tu hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...