instagram

Wednesday, August 10, 2016

Short trip to Kota Bharu

assalamualaikum kawan2 blog kesayangan saya..
semoga kita semua diberi kesihatan yang baik setiap hari..
aminnn..

yang ni pun cerita basi jugak..
basi sangat ahahhaha..
tarikh tepat ialah pada 28 May 2016..
ikut En.J buat keje di Kota Bharu..
sekejap je..
pegi hari sabtu pagi dan hari ahad tengari dah bertolak balik dah..

sebenarnya, pegi pantai timur ni letih woo kalo drive..
tapi x de choice lain la plak melainkan drive kan..heheheh..
dahla bawak anak semua..
lagila letih..

hotel yang kami stay ialah ditepian sungai..
by the river kata omputih ;p
Hotel Grand Riverview..harga adalah sangat berpatutan, saya booked tru agoda.com..
termasuk GST tak sampai pun 300..
hotel saya rasa cantik je, besar dan bilik pun memuaskan hati..












check in bilik pun dah petang sangat..
makan tengari pun lambat dalam kul 4 petang..
so malam kuar makan lambat sikit..
tak tahu nak makan ape sebenarnya since dah letih ingat nak tido je pastu anak2 pun semua buat hal dah..
jadinya kami cari makan malam yang dekat2 je dan senang cari..
bawak keta pusing2 ternampak restoren ni ditepi jalan..
ramai giler orang so sedap la kot kan hahah..
malas nak pikir singgah je terus..

nampak macam sangat glemer ialah ikan bakar sebab diorang bakar kat tepi tu je..
berator ikan menunggu giliran utk dibakar hehe..
hidangan sampai terus makan tak pandang kiri kanan dah..
dan memang sedap pun..
rasanya macam ikan bakat kat Bayan Bay tu..








penginapan hotel beserta sekali sarapan pagi..
macam biasalah saya akan amik hotel yang ada free sarapan pagi hehe..
tak yah pening pagi2 nak carik sarapan..
:)

normal sarapan lah yang hotel sediakan..
mee goreng, nasil lemak..roti-roti , buah buahan..
..lepas sarapan naik bilik bersiap utk bertolak balik, lagi lambat balik lagi lambatlah sampai umah..






begitulah ceritanya..
pendek sahaja jalannya..
lebih kepada buat kerja..
..lagi dahsyat, mase balik jalan jem gila..
gila ya amat..
dahla lapaarrrr...
jem plak..
hahahah..sabo jelah ;p

takecare kawan2 ..
salam :)

1 comment:

Nafira usof said...

hai kawann..
hahahahahahahaha.
jangan marah.. nanti kena jual.

sonok jugak sesekali bercuti jauh2 camnih.
mmg part perjalanan jauh tuh mmg meletihkan.
tambah2 ade anak kecik.

haku kalo nak balik Ganu, balik malam jer beb.
Cinta terbalikkan semua kerusi Alza. bentang toto, tido!
alasan aku, nyusu Amzar mesti lah kena baring. hahaha
magik wehhh.. pejam mata, bukak mata sampai Ganu. hahahaha. okeh bye!*larikkkkkkk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...