instagram

Wednesday, August 24, 2016

besday En.J

assalamualaikum selamat sejahtera kawan2 blog kesayangan..
harap sehat baik2 sahaja semua..
punyalah malas nak menaip..
berhabukla blog hehe ;p

ni baru terasa nak bercerita..
jadi bole la merepek skit..
well, citer dah basi pun..sebulan lepas..
muahhahahahha ;p

besday laki i yang ke-*7
ko pikir la sendiri kat depan tu nombor berapa kan kihkihkih ;p
oleh kerana saya suka makan roma rack ..so i is request makan kat sana..
aku lak yang request kan, kata besday laki..
hehe ;p

penggemar beger tegar sure la pilih beger, dia kata sedap..layan..
roma rack i lagi sedap lahh..
sampai jilat pinggan dan tulang..
seriussss...;p

ambik 2 main course selalunya memang dapat kids meals free pun 2 jugak..
yang ni memang berbaloi2 lah rasanya..
siap dapat aiskrim 2 pun free jugak..
:)

setiap tahun pun semakin hari semakin tua..
tak tahu apelah yang dah buat sepanjang usia tua ni..
seriussslah kan..
risau mati sia2 wei..
muhasabah diri!









dahla..
setakat tu saje..
malas nak taip panjang2..
;p
berjumpe di lain entry, doakan saya rajin menulis dan baik2 sahaja :)
takecare kawan2 :)

4 comments:

adarnadzmie said...

x tahan tgk menu tu semua... tang gambar last sekali tu memang marbeles... hahaa

nmpk baik jer si adik makan..sopan santun sgt

lieyalatif said...

oh my!!! my peberet place to go kalo tetibe craving ribs ....sedap kan...berbaloi laa dgn harganye kekekeke...

anyway hp besdei ur's other half beb..moga sihat2 selalu ...

- dieyana - said...

hepi besday..hihiih..

sedapnye tony romas...

Cik Yaya said...

salam..
yaya singgh lawat sini..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...