instagram

Thursday, April 21, 2016

SSF sales until 28 April - Jom cepat2 shopping

assalamualaikum kawan2 blog kesayangan..
seminggu lebih tak menjengah..
tudiaaaa punya banyak habuk kat blog ni..
bukan tak mau update tp kerja menimbun..semua pun nak cepat..
cepat punya nak tu mcam bole mati setengah jam lepas tu kalau saya tak buat..
bukan apa..
saya takut saya bagi penumbuk je sebab tangan saya hanya 2..
tak cukup nak buat semua bende satu masa..
semua nak cepat kan..saya abaikan je..saya update blog wahahahahhaha ;p
kau tunggu la situ..
nak mati ke ape..silakan..;p lol

ok baikla..cukupla bebel setakat itu..
kerja kan..tak kemana pun..dah kata tempat cari rexeki..maka redha sajalah :)
ok, crite hari ni macam iklan jek bunyik..
saya tahu pun dari instagram sebab saya follow..
pila follow instagram SSF..
banyak update kat sana..
sekarang diorang ada buat sales until 28 April kalau tak silap..
semua lokasi SSF seluruh mesia..

yang saya pi ni kat Puchong..
ada 3 tingkat..so memang kene turun naik lift..
leceh skit la tp orang tak ramai senang nak tengok2 barang..
tak macam ikea la..orang die punya ramai, bole bau ketiak kekdahnya..;p

SSF ada potongan harga 50% utk first item dan 30% utk item item seterusnya..
bunyi nya memang sangat menarik kawan2..
tp harganya memang terjojol mata kalo tengok..
mata saya la...kalo mata org kaya tak de heran kalo sofa 5-10k tu kan hehe..
saya suka deco SSF sebab macam kene dengan tekak saya..
tp tak kene dengan poket pula..
hahhahahah..

saya tak beli apa2 pun..
cuma tengok2 saje cara deco dan barang2 diorang..
memang cantikla..marbeles..:)
kot sapa2 yang dok cari sofa ke kabinet tv ke, meja makan ke..tengah ada sales skang..
bole la pi terjah jamu mata kot ada terbekenan..bole la terus angkut nek lori hehe :)
jamu mata la gambar2 yang saya sempat snap..






















ok dah..
setakat tu dlu..
jumpe di next update ye..
takecare n salam!!

1 comment:

Nafira usof said...

cantek! lawa! anggun! mewah!
kena lah dengan harganye kan~
kalo nak ikut tema SFF nih jenuh bertahun nak mengumpul duit kan! tapi x mau nak nafi lah.. memang cantek sgt!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...