instagram

Tuesday, January 19, 2016

Kabinet Tv Megatech - idea for home decoration

assalamualaikum kawan2 blog sekalian..
monday blues berlalu, hari selasa dah pun..semoga semua semangat nak bekerja :)

hari ni punya posting berkisar pasal kabinet tv..
senang nak paham..kabinet tv pelekat kat dinding..
omputih version is wall tv cabinet..
gitu..:)

baiklah..
pasang wall tv kabinet ni sebenarnya lebih kepada nampak kemas..bersih dan teratur..
ruang nampak lebih luas la kalau ruang tamu rumah kita tu tak berapa nak besar..sedang2 gitu kan..
baik jugak pasang ni sebab astro decoder, cd player bole disimpan dalam ruang yang disediakan..
wayer berselirat bole kasi sorok skit hehe :)

design dan size kabinet tv ni pun bole bergantung kepada bajet anda..
nak murah 450-700 pun ada..
cash and cary..
kecik dan simple saje design nya..
yang bajet sampai 2k pun ada jugak..
nak customize ikut design sendiri pun bole..
semua tak jadi masalah iklan x berbayar lah hahhaha ;p

yang saya punya design..
saya customize..
habaq kata nak itu nak ini..panjang berapa kaki ikut saiz rumah lah..

macam yang saya cerita entry yang lepas, saya ada cakap yg saya pergi direct ke kilang diorang di seri kembangan..
jumpak bos besar nama En. Man..
banyak habuk kene hidu bila pi sana so tak payahla pi..
call je abg bos tu :)
kihkihkih..











diorang pasang kat umah saya hari rabu..
sabtu ahad fully booked..
bagus nih bisnes :)

setengah jam pasang..
siap akhirnya..
panjang keseluruhan ni 10 kaki, tinggi selang 2 kaki dari lantai ialah 5kaki..





ada banyak design yg u olls bole usha di facebook diorang..
Facebook : https://www.facebook.com/Kabinet-Tv-Megatech-483624191744767/
pi usha nah :)












Kabinet Tv Megatech

Pertanyaan Whatsapp : Man 012 688 4240

SHAH ALAM (11am-6pm)
No 7-1 , Tingkat 1 , Jalan Kemuning Prima C33/C , Kemuning Utama , Shah Alam (Depan Pasaraya GIANT Kemuning Utama)
GPS/Waze koordinat 3.019308, 101.536500
Waktu operasi 11am-6pm

MELAKA ( Personal incharge Aida 012 970 2356 )
No 39 , Jalan Inang 4 , Taman Paya Rumput Utama, Melaka( Tepi Pasaraya Tesco Cheng )
GPS/Waze koordinat 2.280360, 102.216633
Waktu operasi 11am-6pm

JOHOR BAHRU ( Personal incharge Shida 011 2762 7642 )
No.69, Jalan Putra 1, Taman Sri Putra, 81200 Johor Bahru ( Sebelah Balai Polis Kempas, Jalan Kempas Lama )
GPS/Waze koordinat 1.525737, 103.683080
Waktu operasi 11am-6pm

KEDAH, SUNGAI PETANI
1 JAN 2016 ( 10.30-7pm )
No.161 (GF) North Avenue
Jalan Melati 08000 St Petani, Kedah.
(turun tol S.P Utara, jumpa traffic light amik STRAIGHT, kedai sebelah kanan, 300m dari traffic light)

setakat ni je dlu kawan2..
happy working and have anice day :)
salam!!

2 comments:

hainom OKje said...

Ingatkan tadi TV yg besaq tu Shark....
Oh....tak pernah tau pun ada kabinet tv gini Shark. TQ berkongsi ye, manalah tau tetiba nak berkabinet jugak. Kena beli rumah barulah nampaknya haha.....Entah bila!

Dinding tepi hitam tu bayang dia tak kacau kita tengok Tv ke Shark?

fafatintin said...

alahai... cunnya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...