instagram

Friday, August 28, 2015

The Bee

assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua rakan2 blog..:)
salam jumaat penuh barakah..penghulu segala hari..
selamat pagi :)

syukur alhamdulillah masih bernafas untuk sehari lg..
syukur padaMu Allah atas nikmat hidup yang tidak pernah kurang..

mase drive nak datang opis tadi.. di kesas nak menghala ke simpang USJ
ada satu moto melintasi depan saya dan secara tiba tukar line nak ke kanan pula..
dah tu die tak perasan yg ada motor lain sedang lalu..
apa lagi..gangggggg jatuh 2-2 moto tu depan kereta saya dan terkene pintu kanan sebiji myVi dan pintu kiri sebijik bmw 5 series..adooii...
nasebla jarak saya dengan myVi dihadapan jauh..urut dada betul tengok diorang eksiden
putus semangat nak datang keje ;p
dan kereta tidak bergerak sebab dalam jem kan..
naseb la abunk2 moto tadi..:( sedih pulak tengok jatuh moto pagi2 buta nak pi keje kan..

well, berbalik kepada cerita asal..hehe..
peristiwa berlaku ialah semalam..sebab semalam ialah besday kwn baik di opis ni..tahun lepas celebrate besday die..tahun ni op kos la..2-2 pun masuk blog ni hehe..power!!
hepy besday buat kamu sahabat, semoga murah rexeki dan panjang umor dan sentiasa di bawah lindungan Allah s.w.t

so makan2 tengari kami makan kat The Bee Jaya One..
nasi putih ayam masak kicap sama teluq masin memang x de kat cni eh..mintak menu tu kalu, memang dia suruh tukar meja pi makan kat Pelita tak pun Kanna hahahha ;p
menu ialah western mat salih..ada berger, spagety, enchiladas, nachos or sandwich for breakfast.
berger saya rasa sedap tp spagety saya agak kureng skit rasanya..
churros pun sedap jugak..cicah sama nutella..
nak nutella lebih..bawak dari rumah hehe ;p


creamy penne ;p
aglio olio beef bacon :)
churros with nutella :)
us :)

sekian saja update dari saya..
tekak melayu makan nasik macam saya kenyang sekejap je mkn cenggini..
kul 4 dah lapar balik mueheheh ;p

tudung makcik dgn baju makcik kaler matching2 gitu..
baju dari zalora tudung tu sekilas ikan di air sudah ku tahu jantan betinanya apa brand wahehheeh..
madison classic sugarscarf, sekarang upgrade design dah saya tengok ..
ada bunga2 besar la kecik la batu2 berkilauan Dato Vida qu puteh la..semua ada..
tengok duit je ada ke dak..;p

takecare kawan2..
semoga weken anda baik2 dan ceria..
salam dari saya:)

3 comments:

adarnadzmie said...

sedap nampak aglio olio tu... teringin nak rasa...hahaa

hainom OKje said...

Seronok member tu sebab Shark celebrate bezday dia.... Masuk blog pulak lagi hihi...Tak pernah sampai The Bee ni,....mahal tak harganya Shark

nik ros said...

tau tak pe. mkn gini skjb jea kenyang.ptg skit confirm lapar n cari nasi balik..hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...