instagram

Wednesday, August 26, 2015

ceramah Imam Muda di opis..

assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua rakan2 blog..:)
diharap semua sehat sejahtera hendaknya..

selasa minggu lepas (minggu lepas oi, dah basi pun cerita hehe ;p)
Imam muda Ashraf datang opis saya..
so oleh kerana orang glemer datang opis nak bg ceramah..maka ramai jugakla yang datang mengimarahkan auditorium tingkat 11 tu :)
bagus kan..

tajuk ceramah ialah tentang multiculture..masyarakat majmuk kat mesia ni ha..
kat opis ni macam2 kaum ada..so kira orite la kan, kena la suasana dengan tajuk, tapi masalahnya yang mai dengar ceramah ni islam saje..

so imam muda ni suggest mungkin bole panggil yang bukan islam pun join...
cherita dia kalau bukan islam pun join, x muatla auditorium..
so kita mau kene angkat barang 4-5 khemah baru cukup kot hehe..park plak khemah tu kat bawah..
kambing golek mau 3 ekoq..tudiaaa memang layan la kan..;p

acara dan aktiviti sehat macam ni patut kerap diadakan..
dapat tambah ilmu didada otak ..
pengisian bermanfaat utk diaplikasikan dalam kehidupan sehariann..gituu :)
dan jangkahayat ceramah jugak harus dinaikkan kepada lebih dari sejam..
sejam tak cukup lahh..;p




oleh kerana x dapat selpui dengan imam muda, kami selpui dari jauh saje..
secara kiut2 dan bersopan..tak gitu ;p
wahahahha...
k la..bye bye..
takecare!!

2 comments:

hainom OKje said...

alahai bestnyaaaa.....
Best tak dia bagi ceramah Shak....Hihi nape tak mintak selpie dgn Ustaz rasanya dia mesti tak kisah tu

hainom OKje said...

alahai bestnyaaaa.....
Best tak dia bagi ceramah Shak....Hihi nape tak mintak selpie dgn Ustaz rasanya dia mesti tak kisah tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...