instagram

Instagram

Wednesday, June 18, 2014

random photo

salam all :)
Hari entry random photo je la mase dalam pantang dlu..
cuti 60 hari for sure la tak cukup kan..
nak je cuti selama lamanya x payah keje..bole??
mestila x bole sebab ptptpu eh silap ptptn aku sape nak bayo??
hishhhh...

ok, baiklah berbalik kepada cerita asal..
hehe..
mase cuti 6o hari tu..kawan se-opis beritahu mahu datang melawat saya dan anak baru..
terkujat sekejap sebab mak malas nak masak2 (haha ;p) ni..
kekdahnya dah ada anak kicik ni tak tentu tidur bangun nya..
buatnya time nak masak tula dia bangun nak main2 plak kan..cemana..
kalo ada org tolong tengokkan lain ceritanya..

maka pikir bende yang simple saje mee goreng la..
cepat dan pantas..harap time nak goreng memang adik sedang tidur..
pagi2 buta saya dah menggulung popia telur..cepat2 lenyek telur cepat2 gulung..cepat2 goreng..
semua berlaku dengan cepat..hehe (baca pun kene cepat ;p)

kebetulan En.J keje dekat2 umah so roger dia balik tapaukan pula dominos pizza..
takut2 tak cukup sebab diorang janji nak datang tengari so pastinya bawa perut kosong kan haha..;p
terima kaseh pada kawan kerja yg melawat termasuk bos..;p
bos kate mee saya sedap..(hehe sedap ke lapar bos ;p)


lepas je habes pantang 44 hari..
mak gatal2 merenyam nak makan western..
Kebetulan ada sponser baek..tempat pilihan kat Pizza San Francisco Kota Kemuning..
makcik pakai baju england tu order spageti, ai order nasi ginger beef..
En.J order kambing golek..naseb sedap..:)
pastu tapau pizza bawak balik..pun sedap rasanya..:)





sehari sebelum keje..
balik kampung Tanjung Karang ada wedding anak buah..
yusuff pun dah genap 2 bulan mase tu..
tahniah pada pengantin baru..selamat melayari aalam rumahtangga :)


2 bulan sekejap je rasa..
tapi dalam pantang 44 hari rasa mcm 44 tahun punyala lama rasanya..;p
hehe..
takecare kawan2 :)
bye!

3 comments:

adarnadzmie said...

dalam pantang pun sempat masak memang terbaik la shark...

menu kambing tu menarik sgt...:)

Joanna Yunus said...

tahniah shark.... sorry ye akak baru tahu...

Nafira usof said...

waahhh.. memang gigih lah masak dlm pantang.. dgn bb lagi.. kalo saya mmg hidang biskut kering dgn air teh lah jawabnye.. hahahaaha.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...