instagram

Tuesday, December 10, 2013

Pati Prun Nur Kasih

salam all :)
kali ni saya nak share tentang satu produk pati prune selain inner shine iaitu pati prun Nur kasih :)
banyak khasiat pati prun ni ..
antaranya ialah merupakan Antioksidan, membantu tubuh melambatkan kesan penuaan dan mempertingkatkan kejelitaan dalaman dan luaran..
oleh kerana harga yang lebih murah dari inner shine..bolela tukar kepada yang ni pulak kan..apa salahnya hehe ;p



Tidur tidak nyenyak walaupun letih? Tahukan anda bahawa rumusan penting di dalam #patiprun iaitu anti oxidant boleh membantu melepaskan enzyme berlebihan agar anda boleh tidur dengan nyenyak.



9 comments:

Zura@Iwan said...

owhhh murah dr inner shine lagi ye?
brapa rege?

lovelywa said...

sy memang amik prun jus ni selang 2 hari..untuk melawaskan sisa2 pembuangan berjadual..bhahaha..mmg sgt lawas okeh!!

::NureeN:: said...

bkn x nk ambik prun ni tp asben x kasi huhuu

aanie said...

sama ke rasanya dgn inner shine tu?

Nafira usof said...

sedap x?? hehehe

shark said...

rasa sedap sama macam inner shine tetapi yang pasti harganya lebih murah hehe :)

thanks all for the komen :)

lieyalatif said...

ramai yg bagi good review pasal produk ni ....dah byk lieya bace...nanti nak try jugak laaa...yg penting rase die sedap kan...baru lalu nak telan heheheeheh

elie suryatie said...

slm..kat mane blh beli pati prun nur kasih & brp harga nye ek.. ^_^

Haziqah Ilyana said...

sangat sedap pati prun nur kasih nie. manis bnyak gula kot. haha. harga dalam rm20 something. lebih murah dari innershine.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...