instagram

Friday, May 17, 2013

photo instagram di Mohd chan..

salam all :)
malam jumaat sebelum konvo berlangsung..
famili saya dah sampai kat shah alam..

so ajak makan2 kat mohd chan..
dah ada cawangan kat kota kemuning..
makananya pada saya bole tahanla..
saya rasa tomyam dia ada santan..
:)

eh..saya ada terbaca yg pamerkan gambar makan kat blog, phone dan sebagainya ialah orang yg mental..
hahahhaha..maknanya saya mental la kan ;p
ade ke patut ..kecik hati saya u olss ;p
apa2 je la..
yang pasti gambar mkn dlm blog hanya la suka..
disamping kongsi tempat mkn best dgn kawan2 yg sudi baca..
eh, lantak hangpa la nak kata apa pun ;p

siakap masam manis :)
tomyam campur
terung goreng :) yg ni mmg sedap!!

4 comments:

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

semalam saya makan terung goreng pedas biler kat sini ader terung goreng gak...rasa cam terliur lagi...

Nafira usof said...

terliurrrrr tengok siakap masam manis tuh~ meleleh air liur..:P

lieyalatif said...

terliur tau shark tgk menu2 yg ado....

ops...lieya pun suke terung...tapi siap le lepas tu tekentut2 hahaahahah terung kan angin kan....

mama lieyna said...

Uuikk..tomyam rasa santan, camno la tuh .. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...