instagram

Thursday, May 9, 2013

ini bukan home deco

salam all :)
saje nak banyakkan entry sampah
hehe..

minggu lepas hari ahad ada wedding kat kampung En.J..
anak buah nya kawen..
gambar masih dalam dslr malas gelll nak tranfer..(perlu ke cakap ;p)
kene tranfer jugak sebab ada gambar jenjalan melaka jugak..
baikla lepas ni saya cube rajinkan diri..

ok merapu banyak sangat..;p
hal nak cakap tu cumenya..
beli bunga je pun..
beli bunga pun riuh ke mak?

bukan riuh sebab ai ni rumah malas konsepnye..
nak deco pakai bunga memang x penah terpikir ...pastu nak letak bunge ape yer..
mestila x tau sebab mak mude remaja macam ai hanya tau beli baju baru dan kasut saja..ehhh?

so semasa menemankan laki ai kat LHDN ..
saya tompang sekaki tinjau sekeliling..
saya istri kuat pau laki memang berperangai begitu..
bila keluar saya misti berpikir apakah barang yg wajib dipau supaya saya pulang tidak dengan tangan kosong ;p
turun tingkat bawah ternampak kedai bunga..Perfect Bunch..

ok mari kite lihat apa disana..;p
hati berbunga riang sekembang bunga yg saya beli..;p
beli dua saja sebab banyak2 mahal pula..
org yg x berapa kaya seperti saya harus sedar diri ;p
cukup2 la 2 mangkuk..
nanti datang lagi beli la bermangkuk2 lagi..;p

aksesori sebenarnya saya tak tahu mcm mana susun agar nampak kemas..
ternampak cara susun kawan saya yg menambat hati..
mintak izin dia nak copy and paste..
naseb dia bagi ;p
kalo u olls x tau nak letak aksesori ..bole je tiru saya..
saya benarkan..

bye..
jumpe lagi..
:)

7 comments:

Cik Puan Rara said...

kikikiki kretif kretif =)

Gieyana said...

Nice...sy suka ranting2 kayu tu ja..n ada seketul ja jmbgn bunga kt umah..:)

Nafira usof said...

waahhh.. cantek2~
rumah zura pon x de bunga.. hehehe

Zura@Iwan said...

rumah sy now tk de pon jambangan bunga...ada ranting2 je..tu pon nk kena kemas blk sbb anak dh byk xplore ni..bselerak umah..hehe

shark said...

tengkiu kawan2 for the pujian..haha..
:)

Nieyxzha Hassan said...

Comel la bunga tu..belanja satu ^^

wantie said...

kita main campak campak je aksesori tu dalam aksesori box. hahahaha...

kalau gantung gitu. sure la budak kecik tu main tarik tarik.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...