instagram

Monday, May 6, 2013

ambik jubah konvo :)

salam all :)
pagi tadi ke UITM..
ambil jubah konvo utk majlis pada sabtu ni..

proses pengambilan jubah sangat sistematik dan teratur..
langsung x payah beratur..
hehe..

oleh kerana sangat sistematik..nak amek jubah memakan masa x sampai sejam termasuk cube try test jubah dan posing poyo amek gambar bagai..:P
hehe..

lepas amek jubah selesai terus turun utk tengok raptai dan dengar taklimat..
dengan taklimat dengan perut berkeroncong rock kapak sebab terlalu lapar tak sarapan..
haihh..:)
dengar taklimat pun x lama sangat dalam setengah jam cam tu..
i loike!..

ok..habes taklimat sangat seronok sebab mau pi makan..
makan nasi ayam penyet wong solo sudah kan..
baizura belanja!! terima kasih bai..saya doakan awak murah rexeki dan dapat jodoh hensem mcm steve mcGarret, tak pun mcm ustaz Don pun kira ok laaaa..ko hadoo??

saya , nora dan En.J sorok dompet diam2 dalam henbeg LV (nampak tipoo kat situ ;p)
jumpe sabtu ni kawan2..
semoga kejayaan kita diredhai Allah s.w.t.
semoga ilmu yang dipinjamkan ini dapat dimanfaatkan sebaiknya..:)

2 comments:

.: iEyLa :. said...

weeee...kakak saye nak konvo dah??
kejap je ase...hihi...
congrats in advance kakak..

Nafira usof said...

bestnye dapat pakai jubah.. zura pakai jubah tahun 2004.. lama dah..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...