instagram

Monday, February 18, 2013

Legoland

salam all :)

dah selamat habes study..
konon2 nak jalan2 terbangkan segala kekusutan..;p cewahhhh
lokasi yg dipilih ialah Legoland Malaysia..Nusajaya Johor..:)

sebenarnya mak memang tak pernah sampai Johor u olss..
sedeh bukan ?? :P
ok baiklah buang kesedihan itu sebab dah sampai pun Johor..
Johor adalah negeri yang besar so nak ke satu2 lokasi adalah mengambil masa..
tak termasuk sesat dan sebagainyer..

mak tak jalan mana pun..setakat 2-3 tempat sahaja..
nak ke pantai desaru or danga bay pun jauh katanya laki saya..
dan kebetulan pulak jiwa yg kusut ni x terasa pun nak ke pantai..maka tidakla kami singgah ke situ..

ok berbalik cerita legoland..
pada saya biasa2 sahaja..tidak ada yang terlalu woooowwww pun sebab tempat baru pun..
kawasan pun masih kecil..

nasihat saya..
pada yg bawa anak masih kecil 3 tahun dan ke bawah dan ketinggian bawah 120cm..
tak bole pun nak main permainan kat dalam tu..
kesian jugak anak saya nak main bot dan cawan pusing2 tu..
tapi tak layak..tak cukup tinggi katanya..

nasib baik si nely tak kene bayar..
kalo tak, lagila rasa ralat kan..
kitaorg sekeluarga masuk tak lama pun..
masuk pukul 10 mcm tu dan kuar untuk makan tengahari..
pastu malas dah nak masuk balik..

cuaca mase saya ke sana adalah hujan renyai2..
so mmg tak panasla..
pakaikan nely topi je..
orang mmg sangat ramai sebab cuti tahun baru cina kan..:)
tengok gambar je la u olss..
tak tau dah nak citer ape..:)




5 comments:

.: iEyLa :. said...

alolo...cian nely xleyh nak main..
next time ajak mummy g make sure ajak akk k..hiks

Gieyana said...

sedeyy gak..kite pon x pernah pegi Johor...haizzz!

Bsok kite nk p..luckily uols says x best..so bette g Uss..:-)

izan mama mia said...

owh nelly masih naik kereta sorong ??wah kalau tak cukup tinggi tak boleh main yerrugilah bawa anak kalau macam tuu

adarnadzmie said...

shark.. akak pegi legoland dlam mimpi jer nampak gayanyer... anak kecik lg....jauh pulak tu...kebas punggung dan badan dulu baru sampai johor...hehe
klu ada rezeki nnt akak n famili g sana...

shark said...

ieyla: hehe..tula patut gie hello kitty..:)

gieyana : u olss pi hello kitty la..my frens say best banyak dari legoland..:)

izan : dok kete sorong sebab malas nak jalan muahahhaha..;p

kak normi : kahkahkah..dlm mimpisudah la akak..len kali bg die upgrade lg baru berbaloi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...