instagram

Instagram

Thursday, February 14, 2013

besday zara erika :)

salam all :)

19hb January lepas..
saya ke besday anak kawan serumah saya mase anak dara dolu2..
rindu sangat pada mereka..

dulu serumah kami berempat, saya..Adda..kak ely dan liya (kak ely dan liya adik beradik :))
kami baik2 saja dalam rumah kecik tu kihkih..
saya tinggal di rumah sewa tu selama setahun 3 bulan sebelum pindah lepas dah kawen..
saya kawen dulu..pastu followed by liya, kak ely dan Adda..

dan kami telahpun bergelar ibu2 beranak satu..:)
cepatkan mase berlalu..
sungguh rindu zaman kami satu rumah..
gelak ketawa kuat2..

kak ely yg suka masak..
Adda yg suka tengok tv lepas balik keja..
liya balik lmbt sebab dating dengan zharif :P
hehe..
semua tinggal kenangan sudah ..

dan kami jumpak balik lepas lama sgt tak bersua..
besday zara erika, anak liya dgn zarif :)
hepy besday zara..semoga kamoo jadi anak yg baik dan mendengar kata ayah dan ibu :)
ada masa kita jumpe lagi..

Sangat cantik gambar ini :) kami berempat..

zara dan liya
elesya..anak kak ely :)
saya dan Adda..anak dia sungguh comelll lagi booolat :)

6 comments:

.: iEyLa :. said...

comeynyeeee.....
bile nely nak dpt baby nih..ngeee..

shark said...

ieyla : ngeh ngehh..sabaq nohh :P

eray said...

bestnye bila get together dengan kawan2, rase cm muda balik je...heheh mode tak sedar diri

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/02/morning-sickness-semasa-mengandung-10.html

wantie said...

eh sama la. b'day dia ngan tarikh anniversary kita...

semoga sihat selalu...

Nieyxzha Hassan said...

Best kan dapat jumpa kengkawan lama..waa rindu kat kawan2 jugak ;(

Ija Abdullah said...

anak u paling besar ek? ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...