instagram

Monday, January 14, 2013

anniversary saya yg ke-4

salam all :)
27hb december lepas..
anniversary saya yg ke-4..

syukur alhamdulillah..masih dipanjangkan usia perkahwinan..
semoga kekal hingga ke syurga..
macam biasa..tiada apa yg luar biasa pada sambutan ulangtahun perkahwinan..
makan2 kat Tony Romas ..
sampai kenyang duduk melingkar macam ular sawa..:) hehe

kek kat bawah ni saya beri pada jiran2 tetangga..
sedap kata depa..
seriusss kek ni mmg sedap pun..
saya beli 5 kotak..bahagi2kan mengikut isi rumah..hehe..
ada yg dapat kotak cekelat tu..dan ada yg dapat kotak asal kek ni..

saya beli kat RT Pastry House Kota Kemuning..
sekotak ada 6 bijik berharga RM15..
sebelum ni dok selalu bg kek secret recipe so tahun ni tukar selera plak..:)




minggu ni bosan dirumah siapkan report akhir KMS..
dah habes kelas tapi report tak siap2..haihhh
rabu hantar so harap utk subjek ni sudah merdeka hendaknya..:)

cemana weken u olss..??
ohh lupe..saya x attend majlis kawen kawan seperjuangan mase kat UMT dulu..oya..
ucapan utk oya..TAHNIAH..semoga perkahwinan kekal hingga ke syurga :)
saya sentiasa doakan yang baik2 utk awak :)

7 comments:

.: iEyLa :. said...

TAHNIAH KAK..
adik doakan moga kebahagiaan ni kekal smpai bila2..
hope akk happy slalu..

shark said...

ieyla: tengkiu dik :)

Nieyxzha Hassan said...

Happy anniversary! Rajin kasi kat jiran..kek ape tu..comel pulak

lovelywa said...

happy anniversary ye wpun lambat wish..dah hang kabor lambat so lambatlaa wishnye..hehehe

adarnadzmie said...

happy aniberseri shark... :)

khairul hassan said...

tahniah ..moga kekal hingga ke akhirnya

Mama Likha said...

happy belated anniversary. smoga bahagia selamanyaaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...