instagram

Thursday, December 6, 2012

mind relax


salam all :)

beberapa hari tidak menulis..saya rasa rindu pada blog saya..:)
tiba2 kan ;p

jiwa kacau bilau seminggu dua ni ..sibuk dengan menulis tesis lagi..
saya perlukan terapi minda ;p

ada beberapa cerita nak dikongsi..
tapi tengokla..
saya harap saya bole bercerita..

terima kasih kawan2 yg sudi menjengah..
saya harap saya bole menulis yg baik2..
doakan kesejahteraan saya..

selamat malam..
salam dari saya :)

3 comments:

Ija Abdullah said...

shark,

tu kinohimitsu drinks ke? memang blh minum ke? first time dgr, i tot kinohimitsu tu utk koyok je...

Ija Abdullah said...

shark,

tu kinohimitsu drinks ke? memang blh minum ke? first time dgr, i tot kinohimitsu tu utk koyok je...

shark said...

ija : ye..utk minda..dia ada byk..yg glemer die nyer kolagen..sedap giler kot tp agak mahal :)

i ada jugak beli untuk kolagen..khas utk kulit..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...