instagram

Monday, October 15, 2012

unifi in da house yoo!!

salam all :)

tak der cerita menarik pun..
nak story pasal kisah saya masih belum ada mood..

mungkin esok ke..:)
tengokla bergantung kepada kerajinan saya..;p

baikla..semalam tengahri org unifi datang umah..
pasang line tetap utk internet ni saya rasa lebih bagus..
lebih laju jugak rasanya..

so sehari proses pemasangan maka siap..
dah bole guna..
nely pun dengan sengeh2 bole tengok upin ipin dia..:)

bayaran bulanan saya bayar RM149..
oleh kerana saya register online maka proses pemasangan dan modem bagai ialah free of charge..
mak suke free2 ni ;p

utk sebulan ni free jugak..
termasuk dengan tv sekali..
after sebulan nanti then kita bole decide mau angkat sekali dengan chanel tv or tak mo..
tak mo pun tak pe so hanya bayar RM149..
kalo mau tv skali sila tambah lagi RM30 :)




Gambar yg tiada kene mengena ;p
mest best weeken u olss kan..
ai ada cerita weken jugak..
esok la citer..
take care u loss :)

4 comments:

.: iEyLa :. said...

weee....makin lebar la senyum akk ngn nely pasni ek..hihi

shark said...

ieyla : kuang kuang kuang :)

Gieyana said...

syioknya layan internet tanpa batasan yer..sure lajussssss...:-)

Zura@Iwan said...

wahhh..sure laju kan...kita dh x de internet kt umah..haha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...