instagram

Monday, October 22, 2012

term paper, turnitin dan weken saya..

salam all :)

cemana weeken u olss..??
saya biase2 saje..
biase pagi sabtu saya ke kelas sampai 11.30pg..

balik kelas rupenya ingat term paper saya dah bole antar tapi nampak gaya mcm kene buat balik..
balik tu buat balik term paper dan hantar jam 5 petang kat bilik Dr.Haryani..
run paper dalam turnitin bikin jiwa kacau..
i hate turnitin ;p

kalo u olss tertanya2 turnitin tu ape..
ha gugel la apa lg..;p
turnitin tu software utk report plagiat..
so semua assgnment yg kene karang barang 3000 patah perkataan..kene run dalam turnitin dan turnitin akan cakap berapa persen kita cilok bape persen je yg original kita karang..
tak bagus bukan ;p???

dah la dia siap kaler dgn kaler merah yg kita cilok tu..
hadddoiiila...;p
saya rasa semua student uitm kene guna turnitin ni utk report plagiat semua assgnment..

dah hantar paper terus ke seksyen 7..jalan2 cari baju raya haji kekdahnya..
hover nak cari bj raya haji bagai kan..
cari murah saje..

dah habes jalan2..perut pun lapar..pekena samurai burger since mak x penah makan pun burger samurai ni..
singgah McD seksyen 3 shah alam je..



Hari ahad keesokkannya..
saya ke celcom..

nak tukaq line ke celcom
sebelum ni saya guna digi..line macam sangat teruk..
approved tukar line selepas 3 hari..lepas 3 hari baru line celcom diaktif kan..
tidak dikenakan apa2 bayaran..:)

kat rumah ..line internet unifi adalah super laju..
selaju kilat konsepnyer..
ai sukaaa sangat..;p
u oll bole daftar unifi kalo mash tercari2 line tetap yg bagus untuk internet..
seriusss terbaikkk..(buat mase ni la..kalo depan2 nt lambat mcm siputt tak tau la kan ;p hehe)


begitula wekenn saya..
sebenarnya x sabar nak balik kg halaman..
cuti hari khamis dan isnin..
yehaaaaa!!! :)
Puan normah cakap anggur umah bapak saya dah berbuah..wow cepat sangat kan..:)
bye u olss :)

7 comments:

Farah Shamsudin said...

super duper bizi ekk dear? semoga semuanya berjalan lancar.. penat bila pikirkan jd wife, jd ibu, jd pekerja, jd student bagai kan..

celcom? sometimes terok jg line die dear.. farah pun gune celcom..

atie aizam said...

hi shark.. dlm bz2 tu sempat lgi ke carik bju raya ek.. hihi..

wantie said...

oo... further study lagi ke? bagus tu for future improvement.

masa study dulu tak pernah kena charge plagiat. Tapi member pernah kena. sian dia...sob..sob..

Zura@Iwan said...

weeken kita pn biasa2 aje...sabtu x ke mn..hb keja..ahad br kuar pegi mall..

xpenh try lg pon mcd samurai tu...hehe

.: iEyLa :. said...

weee....selamat hari raye kak..
jage kesihatan tau..take care
enjoy ur holiday...

*tetibe rindu kat akk.. :")

Nafisya Ismail said...

weekend sy makan beger mcd jugak.. hehehe

khairul said...

raya balik BM tak thn ni?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...