instagram

Tuesday, October 30, 2012

enjoy free cajun pasta or sizzling chicken at TGI Friday

salam all :)

Rabu minggu lepas sempat dinner kat Tgi Friday..
kali ni saya laki bini cube menu baru sebab sebelum ni makan pasta je..

saya order champion bbq chicken and En.J order tennis burger ultimate..
maksudnyer ada 2 keping daging kat situ..dahla daging super tebal ;p

bayar pun harus lebih dari harga burger biasa.. macam biasa..kids meals sure free..order kan nely kids spagety..sedapp..sambil makan nely dok angkat ibu jari cakap sedap ;p

rupenya ada free meals kat tgi Friday..
lepas dah bayar baru diorang punya waiter explain kat kitaorg..

akan dapat mkn free cajun pasta or sizzling chicken ...misti login within 48 hours ke wwwfridaysvisit-my.com dan kene masukkan resit number dan nama cashier/waiter yg tertera kat resit..

dan ofer ni valid sampai 30 hari di mana2 tgi Friday restoren..:)
bole try kawan2..:)
makan free jangan tolak :)


lepas ni saya buat entry raya haji plak..
walopun x amek gambar..dahla kamera x bawak..:(

gambar mkn je ada..
cemana raya haji u olss ??

12 comments:

khairul said...

terlioq dh ni

khairul said...

terlioq dh ni

khairul said...

terlioq dh ni

khairul said...

terlioq dh ni

.: iEyLa :. said...

hambooii..kemain nely..

shark said...

ieyla:hehe..lapaq kekdahnya ;p

abg khairul : hambooi sampai 4 kali komen..lapaq sungguh tu ;p

Abie Shidah Ad said...

Waahhh sedapnyer. dulu i penah mkn kat TGIF tu.. time tu mkn steak nyer.. tapi tak sedap. Tu lah kali terakhir mkn situ hehehehe. Mcm serik gitu. Tapi lepas tgk ur picts nie, mcm nak leleh pulak air liuq... Nak cuba lagi ah. Mana lah tau kan.. dah jadi sedap ke.. he he he..... Yang kids meal free tu memang hari2 ke sis??

shark said...

shidah : mmg hari2..kat mana2 pun sama..x kesah italiannies ke, victoria station ke semua ada free kids meal..:)

Farah Shamsudin said...

wah, bestnyee..:))
mcm dah kepngin je ni.

shark said...

farah : hehe sila2..:)

Arina Shamsul said...

gulp...hahaha.

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Wahh!! Makanannn..nyum nyum

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...