instagram

Wednesday, September 26, 2012

sedapppp giler kot..

salam all :)

Kelmarin kawan opis saya, antonia bawakan kek..
kek yang mana resepi dia saya yg suggestkan..:)

dan dia buat sangat jadi dan sangattttt sedapppppp hokayyyyyy!!!
soft cotton japanese cheescake..
amek resepi kek ni kat blog kak ana yg sangat superb orgnya tang masak2 ni :)
tabik hormat sama dia..:)

dan pagi2 lagi saya sudah brekpes ni..
jangan jeles u olsss..sedapp giler kot..
kalo saya nak cube try test..boleeeee...tapiiiiii..

saya kene beli mixer dulu..;p
saya mana ada mixer kat rumah..;p
makloomla x pandai buat kek ke kukis ke dan yg seangkatan dengannya la..;p
saya akan cube sebaik mungkin untuk buat..;p
doakan saya kawan2..;p kuang kuang kuang ;p

sedappppp wooooo ;p
devil cake..kat blog kak ana jugek :)
saya sakit perut..2 hari dah..
rasanya sebab melantak pedas dengan asam byk sangat..

rasa saya asam epal tu buat perut saya sangat memulas..;p
hadoooilla..;p
bye u olsss :)

8 comments:

mrs.spicy said...

arghhhh...macam sedap,tp kene dietttt

shark said...

farah : bukan mcm tapi mmg ;p

-iLLa- said...

huhh coklat leleh! suka!!

miss cloudy said...

salam singgah... wahhh terliurrr..

Zura@Iwan said...

vavavava...sedap sgt ,sy pn tgh lapar ni..

.: iEyLa :. said...

whoiishh...nyesal tgk entry nih...hihi

tiefazatie said...

adui la..sedap!

Mummy Adriana said...

Alooooo sedapnya :( nak sikit :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...