instagram

Monday, August 27, 2012

iftar di Bukit Kemuning Golf and Country Resort

salam all :)

ini entry dah basi tapi mahu jugak ditunjukkan..
iftar kat Bukit Kemuning Golf Club..:)

ingat nak release masa hari rabu tu tapi oleh kerana excited melampau nak balik kampung maka terus terlupa ;p bole cam tuh ;p
sekejap je raya seminggu kat kampung..
tak puas lagi makan masakan bonda saya..

raya haji nanti saya balik lagi la :)







5 comments:

khairul said...

sakannya depa

Qaseeh Tolia said...

Wah tengok air cendol tu macam sedap..teringat ramadan mcm-mcm air ada.. tema raya purple nampak

Farah Shamsudin said...

masih banyak stori mori beelum cerita ekk..

Ija Abdullah said...

mana gambar u shark? :)

Admin Kbey said...

Ada urusan di Shah Alam/Klang/USJ Subang Jaya i.e Summit USJ, Sunway, Alam Sentral, Kota Kemuning, SACC Mall, I-City, Wet World, ADTEC, CIAST, WISMA GM, UITM, UNISEL, MSU, POLITEKNIK Shah Alam atau sebagainya. Tempahlah homestay kami yang berdekatan dengan harga murah & berpatutan (RM180/semalam) dan boleh layari INTERNET @ UNIFI percuma. Layari blog kami untuk info terkini di http://onlinebookinghomestay.blogspot.com

p/s: perkhidmatan sewa harian juga disediakan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...