instagram

Wednesday, August 8, 2012

baiklah..

assalamualaikum semua sahabat2 saya sekalian..:)

ok bunyi macam seperti penglipur lara konsepnyer..;p
baiklah kawan2..
sebenarnya saya x tau nak tulis ape di blog saya yang sangat teruk rupanya kebelakangan ini..

tapi saya kene tulis jugak sebab banyak pulak viewer saya ;p (konon budget retis ;p)
kesian pulak org masuk blog kita tapi langsung x der bende berguna yg di update..(konon2 entry yg ditulis ni sangatla berguna ;p)

lagi satu punca yg menjadikan saya malas nak hupdate blog adalah kesedihan melampau saya akibat result exam yg sangat mendukacitakan :(((
haihhh tapi x baikla bulan2 posa ni x redha dengan rexeki yg Allah s.w.t bg pada saya..
apa pun syukur atas semuanya yg dah selamat dan tinggal satu semester lagi untuk saya habeskan..
kawan2...doakan saya yer..:)

lagi satu, sebenarnya saya nak terima kasih sangat kat u olss yg sudi hari2 singgah dan baca my blog yg x seberapa ini..
x der info berguna pun yg saya share..sikit2 je pun..tp masih ramai yg datang menjengah..
disebabkan itu saya dah pun cash out check pertama saya untuk nuffnang..tengah tunggu tak tau bila mai..:)

saya malu pulak nak letak result saya sebab kurang bagus tapi semester lepas2 semua saya letak..
tengokla bila rajin nt saya letak..u olss nak ke tengok?

buku yg sedang saya menelaah skang ialah najib razak..citer perjalanan politik beliau..:)
dalam bahasa inggeris..
dan buku ni saya beli online di mph..dah sampai pun dengan selamatnya guna post laju..
kalo zalora diorang guna Gdex..:)
x kesah mana2 janji barang ai sampai :)

ok..baiklah..:)
gambar di bawah sekadar hiasan yg lebih mencacatkan blog saya ;p

nak tengok bole..tak nak tengok, tutup je browser u olss ;p
hari ni dah 19 ramadhan..sekejap je kan :(
slamat berbuke semua..
bye..


8 comments:

Gieyana said...

confirm best buku nie kan..nk beli buku tok det..:-)

Nicaa said...

mcm mna bole kurus plak ni, confiusssss... smbil tonyoh2 mata.... :p

Nicaa said...

mcm mna bole kurus plak ni, confiusssss... smbil tonyoh2 mata.... :p

Mr.Razif said...

follow2 :)

khairul said...

sabaq..leh try lagi kot len kali ?

Ija Abdullah said...

you tgh sambung blaja kat mana shark?

I dulu sambung blajar part time... stress seeehhhh! tapi stress2 pun siap beranak 2 org dlm masa 3 thn belajar tu.. hahaha

Farah Shamsudin said...

ala dear, jgn sedih sangat ye.. mn tau ade hikmahnye tuu.

akan datang bole cuba lagik.

Nafisya Ismail said...

salam ramadhan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...