instagram

Monday, July 30, 2012

tak tahu laa..

salam all :)
dah lama tak saya x update blog..maksudnya saya benar2 malas kala ini..

yg saya tengah gila buat sekarang ialah baca buku..
bukan buku matlab or php tapi buku yg langsung tiada kaitan..

buku politik dan autobiography dan buku cerita khayal ;p
astaga..;p
dan sebenarnya jugak saya x tau nak cerita apa..

ada jugak beberapa cerita nak tulis tp malas lg..
jadi x payahla buat kerana cerita sudah jadi basi..kan?

gambar kat bawah sekadar hiasan..
mana tau u olss rindu ai ;p
terima kasih di atas pujian itu..saya mmg gemookkss..saya tau ;p


macam mana persediaan raya u olss??
gambar tu jalan2 soping raya yg biase2 sahaja..

saya nk muntah sebab ramai giler org dimana2..
macam mana nak beli??
tahun depan saya nak beli baju raya awal sebulan..voley??
bye :)

6 comments:

.: iEyLa :. said...

akak tak sah xamik pic kt cermin..hiks..

shark said...

hehe ;p

Cik tikah said...

cntiklah tudung akak. hehehe

shark said...

cik tikah : tengkiu dik hehe ;p

Ija Abdullah said...

i selalu amik cuti pegi shopping! baru la org kurang sikit. Kalau weekend tak nampak barang, nampak kepala org je! hahahaha

shark said...

ija : hhahaha betol2 kan ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...