instagram

Monday, July 2, 2012

pappa rich dan menghantar term paper..

salam all :)
happy mondays kawan2 :)

mari kita bekerja dan shuhhhhh jauh2 mondays blues ;p kihkih
hari ni datang opis sambil lenggang kangkung..goyang punggung..;p
senang hati sebab sem dah habis ;p horayyyy (hanya untuk sementara sahaja yer ;p)

ok baiklah..berpijak kembali di alam nyata..
sabtu lepas pi hantar term paper kat bilik Dr.Fakariah dengan Baizura..
lepas hantar kami berdua pi minum2 kopi kat Pappa Rich..

Baizura kata dia belom lunch so sy cadangkan pekena nasi lemak pappa rich yg super sedap..
saya minum cappucino sahaja..diettt kah???
tidak2..;p saya bukan org yg suka berdiet ;p

cuma perut dah kenyang terlajak sebab makan meehun dan satay kat umah kak fida..
dia buat besday anak daranya..so ajak setaman makan2 mengerat silaturrahim konsepnyer..:)

itu entry besday saya buat kemudian yer:)
lepas balik hantar term paper..tiba2 lapar pulak..tula eksyen konon kenyang x mo mkn kat pappa rich..;p
ok, tanpa berasa malu..saya pi balik umah kak fida..pekena plak mee kari..
memang dasar perempuan kuat lantak kan ;p

hehe..sementara tunggu makanan sampai..pi beli eskrim tutti fruti dulu kat nely..


kecik2 dah ajar ank makan eskrim mahal ;p
setiap kali pun nak beli eskrim ni kalo dia nampak..naseb mak dia ada studenn card bole dapat diskaun 10% normal days



jumpe lagi kawan2 :)

9 comments:

.: iEyLa :. said...

syokla jadi nely...
nanti jgn lupe bwk kakak k..hihi

♥ ...mummy SHAKIRA...♥ said...

terliur pula tgk mknan petang2 ni....hee :D

dhiashahida said...

waa...cedapnya aicekelim..:D

misshannajr said...

mcm best jer nasi lemak tu..mmg sedap yer?

Cik tikah said...

eh.. tutti fruti blh dpt diskaun student? bestnya! baru taw.

izan mama mia said...

suka dia makan tutifuti(eje xbtol ni)..tu yaa

Afasz said...

lapar tgk makanan >_<

salam singgah n follow sini

dr
afasz.blogspot.com

mama pipie said...

tgk pappa rich ni tingin plak makan

tiefazatie said...

sedap tue..ngeh2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...