instagram

Wednesday, July 18, 2012

noodle station

salam all :)

lama bercuti nampaknya saya :)
sebenarnya tak sehat :(
diserang selsema beserta kahak..sakit kepala yg amat sangat sampai macam nak tidur tak mo bangun2 dah..dan badan letih lesu..:(
kesian kan saya..

tu dia semua satu packages lengkap..kalo kene bayar sure mahal giler kan..;p
tak pela..sakit itu penghapus dosa kecil..banyak sangat dosa mengumpat ni eh eh eh ;p

ok..mulakan dengan makan2 bersama sahabat sepermakanan..:)
kali ni makan kat noodle station SACC Mall shah alam..
bersebelahan je dengan Uncle K kopitiam..
jom tengok apa yg kami makan :)




ice lemon tea RM4.90
Hazelnut tea RM5.90
curry springy noodles RM8.90
ni nama x hengat tapi spicy la ;p
tom yam seafood spring noodles harga RM8.90

springy noodles with beef pastrami 

walopun harga agak mahal u olss tapi rasanya sedap sekali..:)
pada yg suka noodles bole ler singgah cube..

ni alamat kedai :
SACC MALL LOT GF 26, JALAN PERBANDARAN 14/9
PUSAT BANDAR SHAH ALAM, 40000 SHAH ALAM, SELANGOR
TEL: 03-55180800 / FAX: 03-55117800

website : http://www.noodlestation.com/

hari2 makan nasi boring jugek kan :)
bye..jumpe lagi ..

10 comments:

.: iEyLa :. said...

bile nak bawak sy ni kak??hihi

shark said...

ieyla: meh la cni dulu ;p

Gieyana said...

menyelerakan..noodle2 sume nie mmg feveret nie..:-)

Arina Shamsul said...

pergh..siap alamat lengkap tu..hehehe..

insyaallah ada masa dan rezeki nak cari makanan tu..nampak sungguh menyelerakan :)

::NureeN:: said...

tgk hazelnut tea teringat masa minum float tea tarik kat cameron highland.. pergghhh terangkat...

tomyam & noodle curry tue nmpk sodap la.. :)

Cik tikah said...

hazelnut tea? mcm syok je :)

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Nieza pon suke mkn kat noidle station..dulu ada kat trg ni tapi skang dah tutup dah..tak dapat rasa air kuning biru tu *DahLupaNamaAirTu..hehe

atie aizam said...

selamat berpuasa shark :)

khairul said...

dugaannnnnnnnnnnnnnnnnnn...salam Ramadhan dr saya

Ija Abdullah said...

hi, terjumpa blog awak masa saya google tudung hajra. terus sangkut baca byk entry! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...