instagram

Friday, June 15, 2012

sudah isi

salam all :)

display kabinet dah pun diisi dengan pinggan vantage mak..
very de mak2 ye..mcm sudah 30 dan 40-an kekdahnya..
ok..baru letak vantage dengan luminarc..nak masukkan corelle nampaknya seperti sudah tiada ruang ;p

maka, biarkan saja dia dlm kabinet dapur..(pilih kasih ;p)
2-3 hari ni sebok dengan banyak bende..cehh itu jam la ada kabinet baru..itu jamla langsir baru sampai..
minggu ni jugakla kene ada 2 projek presentation dan hantar LR..(**PITAM ..bawak kete sambil tidur)

bawak bersabar kerana hanya tinggal 2 minggu lagi sebelum semester tamat..;p
ok semester depan buat projek makna saya akan lebih azab..(sila tepuk tangan utk saya ;p)

baiklah..saya behenti membebel disini..saya x sabar nak tunggu ahad sebab nak dok dlm umah diam2 dan berhibernasi..sambil kemas umah..:)

jumpe lagi nanti..
semoga hujung minggu anda baik2 sahaja..:)



9 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

cntik putih bersih...

.: iEyLa :. said...

waaahhh..dah start vintage dah ni...hihi..

Cikpuan rara said...

owh periuk pon letak skali eh.heee

izan mama mia said...

ehe..saya cukup risau beli perabot caler putih..kot nanti jadi warna warni...heheeh

LiYa HaNiF :: said...

salam kenai... ^_~

cantik kabinet putih tue.. bersih je nampak..

Farah Shamsudin said...

i like white!

adarnadzmie said...

wahh kelas ko shark...hehe...cantik sesangat...:)

cendol said...

eh cantiknye kabinet !! suci jee haha

Izan Ishak said...

woowww... sangat cantik kabinet tu. mmg kita very the mak2 lah kan kalau bab2 pinggan mangkuk ni...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...