instagram

Thursday, April 5, 2012

Mee Ketam Kuala Lumpur

salam all :)

Jalan2 cari makan saya minggu ni ialah kat restoren mee ketam kuala lumpur..
Restoren ni pun penah masuk dalam jalan2 cari makan kat Tv3 tu :)

mee ketam yg saya order ialah mee kari..saya amek ketam saiz normal..Harga RM8..
saya rasa sedapla..tp tekak setiap orang x sama kan..so kalau sesapa mau try mee ketam area shah alam dekat dengan unisel dan uitm shah alam, ha bolela singgah cni..

harga mee dan alamat kedai ada dalam gambar yg saya amek..:)bole salin alamat masuk dalam ipong kalo nak datang cni :)


selamat mencube :)

14 comments:

.: iEyLa :. said...

Waaaahhhh..leyh ganti host JJCM pasni kak..
Bile nak bwk adik mkn2 plak ni??hehe

adarnadzmie said...

memang enakkkk..;)

pelangi sepi said...

nampak macam sedap

pelangi sepi said...

nampak macam sedap

pelangi sepi said...

nampak macam sedap

ezyra daniel said...

aadoii terliur arr tgk entry akk nie...hukhuk..spe lehh tlg bwk zyra g mkn kt sne??angkat kaki hahaha

::NureeN:: said...

sedappppppnya..
pos mai cikit

Mama Likha said...

kena try ni :)

Joanna Yunus said...

mcm sedap je.... Sedap ek... Dulu kat situ tak ada apa pun, boring je masa akak di itm dulu....

Izan Ishak said...

wahhh... cam best je mee ketam ni! sblm ni pernah juga pusing2 area situ. tapi tak perasan pula ada rest. mee ketam tu.

Mummy Adriana said...

kemain sedap nauuu...tapi lau bab ketam2 nie memang leceh sket la...:P malas nak ngopeknya...hihihi

~~oOpEt~~ said...

tgok ketam, lapaq ketam :(

ePuL said...

fuh shak warna die nmpk mcm mantap

eima fatima said...

Wahhhh lapo tengok mee ketam... pernah gak makan mee ketam ni tp cawagan Shah Alam. sedapppp

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...