instagram

Tuesday, April 3, 2012

Kelas minggu ke-4 dan security talk

salam all :)

Sabtu lepas merupakan kelas minggu ke-4 saya..dah minggu ke-4 baru berkesempatan mau crita..:)
minggu ni ada security talk yg mana ada kene mengena dengan kelas yg saya ambil Advanced Network Security..

Kami sekelas kene handle talk ni..so jawatankuasa telah digubal dan masing2 ada jawatan..jawatan saya ialah tukang amek gambar ;p huh x pandai pun..main redah sudah...

talk bermula pada pukul 9 dan berakhir pukul 1.30 tengahari..maknanya kelas pagi, kelas Research Methodology kene tuang ;p (tuang tu orang kedah kata ponteng ;p sekian harap maklum)

ada sarapan pagi dan untuk AJK ada makan tengahari..tu paling best kan ;p

habes je talk dan makan2,saya dengan kengkawan pi jumpa Dr.wan pasal presentation yg mana sepatutnya kitaorang present proposal projek..dah ada talk so terpaksa present minggu depan..dup dap dup dap..:p

Harap proposal tajuk projek dipersetujui..kecut perut kot..;p



first speaker
second speaker
anak dara and mak dara ;p


dan...saya memang hebat kan..lepas makan tengahari mase talk, saya bole lagi pi lantak mee ketam plak kat satu kedai femes ni..hebat bukan ;p

yang itu saya citer pasni..:)
Jumpe lagi kawan2 :)

7 comments:

Farah Shamsudin said...

seronoknye bila baca cerita orang tengah stadi nii.. iskk.. harapnye daku punya kudrat untuk sambung belajar kembali...

shark said...

farah : hahhah..bole punya, misti mau semangat :)

adarnadzmie said...

selamat study buat shark..:)

::NureeN:: said...

:)
nureen ja ntah rasa dh mls nk studi lg, bior asben ja la.. ;)

~ l.a.d.y.b.l.o.o.m ~ said...

pn.shak,

sudi kah kirenya anda sharekn kt aku nota kuliah Advanced Network Security..

ePuL said...

Tinggi btul bro yg paling kanan tu

Penghuni 60 said...

singgah
^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...