instagram

Saturday, April 28, 2012

cari toner

salam all :)

3-4 hari lepas, saya jalan2 cari ink printer yg dah habes..
cari kat plaza alam sentral tingkat 3..kat sana byk jual gadget2 henfon, tablet and handheld pc dan komputer stuff..

rasa2 memang nak cari ink printer yg klon je..kalo ori dah agak memang mahal kot..
tiba kat satu kedai ni, yg ori berharga RM240..hoho
dan yg klon adala 2-3 brand lebih kurang harga RM120-RM135

okla tu kan..nak lg murah bole jugak..hanya isi ink je dlm cartridge tu..tp kene bawak cartridge la sbb cakap seorang jurujual ni, diorang akan check dulu cartridge ok ke tak..bukan main bedal bubuh je..harga pulak lebih kurang RM80..baik!! yg murah akan menjadi pilihan ;p

kedai yg ada jual mcm tu punya kekdah ada di tingkat 4..naikla kami laki bini pi tengok jap..naseb kurang baik sebab kedai tutup dah..mase tu rasanya baru pukul 8.30 malam mcm tu..tutup awai la tu..lapaq pakat2 nak pi makan kot ;p..x pala pi balik kedai yg awal td..

terpakse jela beli yg harga RM130 tu..okla cukupla duit poket yg ada..bukan poket saya eh..poket laki ai ;p..pau lagi buat kesekian kalinya ;p terima kaseh abg, i lappp u lahh cam ni :)


bye..jumpe dilain entry :)

2 comments:

khairul said...

x sabaq nk tunggu entry ttg show kulim hehe

shark said...

abg khairul : hahah..ok ok nt sat no

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...