instagram

Friday, March 2, 2012

This is why i loved about blogging

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hi dear, i ve been reading ur blog. sangat impress dengan awak, a working mother and a part time student.
can i know how u manage ur time?
i am a mother of two, working and studying (baru 3rd sem) and now dah give up,thinking like wanna quit.
reason why i further study sebab to get a higher income. even i do a part time job tapi still tak cukup.
now i am tired and sangat emotional. hope u can give me some tips or motivations! :)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

salam all :)

saya dapat email kelmarin dan email itu berbunyi lebih kurang seperti di atas...:)
Terima kasih pada yg menghantar email itu...alhamdulillah apa yg saya capai dan ada sekarang hasil usaha, dan sokongan dari keluarga terutama ibu dan suami saya :)

saya bersyukur punya keluarga yg bahagia sekarang..alhamdulillah saya benar2 bersyukur pada Allah s.w.t atas rahmat ini..apa yg penghantar email ini nak cuma semangat dan motivasi dari saya...

saya rasa dia lebih hebat kan..ada anak 2 siap..saya baru 1..tapi nampaknya dia lebih kuat dari saya tapi yela memang, dugaan dan emosi yg x stabil memang sentiasa ada..tinggal lagi pandai nak handle ke x..

saya bukan pakar motivasi nak motivatekan orang lain jauh sekali nak tunjuk konon handal dan hebat..tapi kalau setakat berkongsi sikit2 mana yg patut..insyaAllah setakat tu je yg saya mampu..:)

kepada penghantar email tu, saya balas email awak seadanya..mana yg kurang itu adalah dari kelemahan saya dan yang baik2 semuanya dari Allah s.w.t..:)

saya menulis blog bukan untuk menunjuk saya hebat atau anda kurang tp saya lebih berminat untuk berkongsi sharing and caring sepertimana email yg saya dapat..

di dunia ni, kita hidup bukan untuk menunjuk kita hebat tapi lebih kepada macam mana kehebatan kita bole buat orang lain hormat kita sehingga akhir hayat :)

7 comments:

AlyNn NyzAa said...

hebAtla akK...rEspect akk sAngat2 :)

shark said...

alyn : x dela..kalo x de family yg membantu..x tau la :)

POSH76 said...

yess bukan sng especially time mgmt..u pun superb!!!

Jeremy said...

This is very true. Visiting here again.. Smile!!
Uniform

anNaqia said...

bile kite wat benda yg kite suke, kompem kite senang hati kan kak? hehe

Cik tikah said...

kak shark memang hebat. cik tikah bangga dengan kak shark :)

shark said...

posh : yeap posh..:)

jeremy: tengkiu jeremy :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...