instagram

Monday, November 14, 2011

testimonial 1- dari saya sendiri pengguna Vitamin E softgel Kolagen:)

salam all :)

Saje je nak share testimonial untuk vitamin E softgel kolagen yg mana saya sendiri jadi dealer dan penggunanya..

produk ni berkesan untuk melembutkan dan mencantikkan kulit..disamping menghilangkan parut jerawat dan scar yg ada kat muka,selain itu ia jugak bole mengecilkan liang roma yg terbuka :)

kulit akan jadi lembut setelah bangun pagi bila anda pakai pada malam harinya..bole dipakai pada waktu pagi dan malam sebelom tidur..kalo bole pakai waktu malam sebelom tidur untuk pembaikan kulit yang optimum ketika anda tidur :)

kalau nak order anda bole email saya di keabadiancinta_104@hotmail.com,intansh84@yahoo.com or mesej terus kepada saya dinumber 0162334145 :)saya akan reply anda secepat yang mungkin :)

kalau anda nak lebih detail sila ke blog owner tis produk iaitu LINA SHAARI






6 comments:

adarnadzmie said...

cantiknya shark...hehe

shark said...

kak normie : ecehh hahah..tengkiu akak (cehh malu aku ;p)

khairul said...

berseri seri !

shark said...

khairul: haha tengkiu khairul :)

Mama Likha said...

shark... zte pun dh mula ambil awal bulan aritu... kawan yg jd dealer...


so far, tk nmpk lg tu perubahan... bg masa skit lagi...


shark mmg nmpk berseri2 tmbh dengan baju merah tu.. cun ! :)

shark said...

mama likha : tengsss hahha :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...