instagram

Thursday, November 3, 2011

stok dah sampai

**STICKY POST..SCROLL KE BAWAH UNTUK ENRTI TERBARU**

salam all :)

stok vitamin E softgel kolagen dah sampai..jadi pada yang berminat nak order or berminat nak tahu pasal ini produk bole direct email saya intansh84@yahoo.com :)

sebotol RM25 ada 10 biji di dalam ..

produk ni sangat bagus untuk memperbaiki parut pada kulit dan liang roma yang terbuka..parut jerawat atau apa2 jua parut di muka bole diperbaiki dengan softgel kolagen ni disamping melembutkan dan menegangkan kulit muka :)

9 comments:

afzalsukasuki said...

patutlah akk ni ayu..rupanya dia pakai vitamin e rupanya :)

.: iEyLa :. said...

;)

Lyna Shaari said...

sticker tak siap lg gn brochure nt dh siap nampak lawa la skit ;) yg tak siap sticker pun permintaan mmg laris 100botol sehari

shark said...

afzal : muhahahah..buat malu aku je dia ni.;p

ieyla: tersengeh sengeh pehal ;p

Lina : wow,bestla bisnes cam ni kan :)

xente@eyka said...

nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Mrs Najib said...

nak juge,moh kite jupe kt mne2 area shah alam...huhu nk cantik mcm u

shark said...

ita : bole2..awak punya pasal no hal :)

Mrs Najib : bole tadak hal,nak jumpak kat mana?u shah aam kat mana ye?

adarnadzmie said...

shark.. akak book 1 tau.. hehe..

shark said...

kak normi : ada2..awai2 dah simpan hehe ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...