instagram

Friday, November 18, 2011

apa yg saya masak hari ni?

salam all :)

sementara masih bercuti dari alam pekerjaan ini, saya cuba try test main masak2 kat dapur..mau improve sikit skill memasak ni..asik2 masak bende yg sama langsung tak dak kepelbagaian..bosan sungguh..:(

Jadi saya telah mengambil langkah yang drastik dengan ingin bersungguh-sungguh belajar masak..ecehhhh..sampai pandai hokay tapi tak perlula sampai masuk masterchef bagai kot ;p

pi beli barang2 kat econsave pastu mula memasak..sementara masih mencari2 menu yang terbaik,saya saje je buat ayam bakar madu..senang je :)..main lumur2 itu ayam dan perap kasi ada perisa sket dan bakar..buat kentang goreng tepung..makan sama itu ayam..kira cam feel american style la ;p hohoho ;p


menu??

senang sangat..lain entry la saya cakap..:)
jumpa lgi :)

4 comments:

khairul said...

serius ckp...pics telah membuatkan perot sy berkeroncong dh !

IzariahzainaL said...

lapar terus....

adarnadzmie said...

amboiii shark dah nk jadi master chef ko yer... hehe...

shark said...

khairul : hahah..naseblaaa ;p

iza: hehe ;p

kak normi : tak de niat sampai ke situ akak hahahha ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...