instagram

Thursday, October 20, 2011

vitamin E softgel kolagen

salam all :)

Kali ni saya mahu berbisness sikit..:)

bisness apa? saya cuma menjadi dealer kepada produk Vitamin E softgel Collagen yang saya baru gunakan..walopun baru je gunakan tapi saya rasa sesuai dengan kulit saya..kulit saya memang jenis yang kering..tp bila gunakan produk ni dia balance kan skin saya..sudah kurang kering nyer..:)

sesiapa yang berminat bole menghubungi saya menggunakan email intansh84@yahoo.com..

apa kelebihan produk ini?..regains skin firmness,regenerates dermal tissues, elasticity and suppleness, reduce fine wrinkles, stretch marks & scars recovery, lightening freckles and rejuvenate dull skin cells.

Don wory sebab produk ni dijamin HALAL, LULUS KKM, & bahan yang digunakan selamat untuk dipakai…Bahan yang digunakan pun dari bioteknologi research…dan produk ini made from Switzerland..trial pack is RM25 only dan ada 10 biji dlm satu botol..

untuk lebih info lanjut sila ke blog Lina Shaari ...dia tokeh ini produk :)..info lain bole juga email kepada saya :)

6 comments:

.: iEyLa :. said...

whoaaa...ptotla muda semacam je sis..hikhik...

shark said...

ieyla : hohoho ;p aku ni tak de la tua sgt dik oooiii ;p

adarnadzmie said...

shark... boleh ke antar ke penang???.. mcm minta nk try la...

adarnadzmie said...

bukan minta...hehe.. minatlaaa...

shark said...

kak normie: saya email akak :)

.: iEyLa :. said...

ooppss...mksud sy akk nmpak muda tu xde la nk ckp akk tua...
seyes la..jgn amik hati lak sis.. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...