instagram

Tuesday, July 5, 2011

puasa ganti tak habis2 ;p

salam all :)

Tak lama lagi dah nak puasa (uishhhh tak sabaq dah nie ;p)tp puase ganti tak habes2 lagi hukhukhuk ;p

malas nak ganti time keje,gantila mase weeken sabtu dan ahad..bila nak berbuka, mengada2 macam2 nak makan ;p..malas mahu masak saya pun ajak En.J makan Kenny Rogers je, paling dekat kat Jusco Bukit Tinggi, Klang la :-)

Dah habes makan,jalan2 habeskan duit ;p

eh, sekarang macam dah start sales untuk raya la..ermmmm ;p





entry tamat..sekian ;p

5 comments:

anisalya said...

dah lama tak pekena kenny rogers.huhuhu...

shark said...

anisalya : jom pekena :)

farhanahasim said...

weh akk . nnti bwak la aku mkn kt sini . hhaha

amir aizat said...

ahha lame gak xmkan kat kennyrogers ni,hehe

tiefazatie said...

adui la..sedapnya sis!

jum komen nie klu blum..

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tq sis..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...