instagram

Monday, July 4, 2011

penyangkut tudung

salam all :)

Harap semua reader sehat dan hati berbahgia berbunga gumbira :)

saja nak share sikit pasal penyangkut tudung,jumaat lepas,jalan2 carik tudung dengan zarina (opismate tersayang);p kat seksyen 7 shah alam, singgah fareeda,Pearl Haya dengan Bellamar..

sebelom ni saya mmg nak carik penyangkut tudung pon,cari online kat tenet, depa semua tak reply saya pun,patah hati dah tunggu ..

pastu mase singgah bellamar, terdetik nak tanya diorang pasal penyangkut tudung berawning ni, terus tanya depa rupanya depa mmg ada jual penyangkut tu, RM2 setiap satu :) sukeeee...terus la beli..

butik Bellamar ni pon dekat2 area butik Fareeda jugak :)

penyangkut tudung yg kemas dan cantik

4 comments:

Mrs Najib said...

alamak baru tau cmni rupenye sangkut tdg ade awning selalu sangkut cm sangkut baju aje...huhuhu

shark said...

mRs. Najib- pasni awak kene beli penyangkut nie la,kalo tak nanti rosak tudung :)

Lynn said...

wahhh...mmg lagi best penyangkut nyer..kalau yang bulat2 tu cepat ronyok..hihi... ni dh macam jual kat kedai...hihihi

shark said...

Lynn : betul tu..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...