instagram

Sunday, January 30, 2011

Zam-zam Arabic Restaurant..

salam :)
Hari ni makan tengahri di satu arabic restoren kat seksyen 9 shah alam (berhampiran Plaza Massalam :))
Makanan nya sedapla terutama chicken mandy, nasinya amat sedap dan ayam betul2 lembut..ayam tu posyen dier besar,separuh ayam dan kalo sesiapa yang tak makan terlalu banyak, bole share jgn bazir...;p

Untuk chicken kebab, sedap jugak tak macam chicken kebab kita kat mesia ni..lain sket..panjang2 then ada roti nan dengan sos tomato..air kopi turkish saya memang sedap tapi kecik je..(mana cukup ;p) Hummus plak macam pelik sket rasanya, makanan arab kan memang bukan selera kita la kot, sesuai untuk budak2 dan saya order ni untuk neli, makan dengan roti nan...

Alamat restoren nie..
1, Jalan Tengku Kompleks Oasis 9, Ampuan Zabedah G/G, Seksyen 9 40100 Shah Alam Selangor

the restaurant
the menu
chicken mandy RM 18..ayam dier besar giler..sebelah ayam ok!!
Hummus RM 8..dimakan dengan roti nan..dalam dier ada kacang kuda dan minyak zaitun
chicken kebab RM 18
Turkish coffee-cup RM 5
gambar tuan tanah wajib ada ;p
anak dan lakinya juga tidak ketinggalan ;p

7 comments:

simply nana said...

nampak menyelerakan..ermmm...

ieMa ackLes said...

nyam..
nyam... sedapnya

Nurul a.k.a Riko said...

nampak cam sedap ajer...yummmie!

Joey said...

wahhhhhhh..betol2 sedap..makan besar

shark said...

hai all...memang sedap makan kat cni..recomended!!

Shifa said...

wah, sama plak entry ye!
try la saba kat cyberjaya plak.. lagi sedap!

Mardhiyyah Ridzuan said...

Owh, sokong Kak Shifa.
SEtakat ni family Mar dah pergi banyak tempat restoran Arab, tapi xbleh lawan dekat Saba. Murah + sedap. Hehe...=D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...