instagram

Friday, January 28, 2011

Sekinchan Ikan Bakar :)

salam:)
wahhh hari2 makan lunch sedap2 gitu ;p
hari ni plak kat Sekinchan Ikan Bakar kat puchong, dekat amat dengan opis tempat saya bekerja:)
Satu yg saya nampak kekurangan restoran ni ialah tidak disediakan wifi, service yang agak lambat dan kene menunggu lebih dari setengah jam untuk menu yang kita order..mungkin lepas ni bole dipertingkat lagi mutu kerja restoren ni..
ikan bakar nyer sedap la...bolela kalo nak datang makan berkali-kali tapi pastikan perut tidak terlalu lapar sebab tempoh nak menunggu order memang lama ok..


the menu
ikan pari..kat atas tu plak ketam 100gm pari RM7.00
keropok..RM3.00
hiasan dalaman restoren
ikan keli RM 8.00
ikan pari RM 20.00..besar ikan ni dlm 300gm macam tu
ikan kembong RM 10.00
air asam dan sambal kicap
the bill..bukti pembelian ;p

7 comments:

nabilah_2908 said...

murah juga yer..

telan air liur tgk ikan2 bakar ni..huhu.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
AYAT 1000 DINAR

Brilliant Marjan said...

dah pernah makan kat sini..time puasa lepas..ramai orang..mujur ada tempat.

farhaniza azman said...

urghhh..terliuQ

iqbalhakimi said...

huh..tiba2 rasa lapar lak ni..sedap betul nampak ikan2 tu..hehe

shark said...

farhaniza azman-hehe

iqbal-mmg sedap pon

marjan..:)

♥ azza daha ♥ said...

wahh..sedappnya..ni yg terasa lapar tetiba..:)

yienjr said...

shark, saya pon selalu ke sekinchan kat kota damansara.. ikan bakar mmg sedap tp lama sket kena tunggu..maybe sebab ambil masa untuk bakar..ngee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...