instagram

Friday, January 14, 2011

separuh 'mat saleh' separuh melayu..

salam..:)
saya kembali dengan entry makan-makan lagi..;p
Entry makan-makan adalah wajib yer dalam blog saya hehe
Bosan asik pekene menu nasi campur je setiap hari jadinya tadi ajak Calvin ke Secret Recipe...konon nak makan ala2 mat saleh gitu (hahah tapi ada nasik,kekdahnya ialah separuh melayu dan separuh mat saleh yer ;p) black pepper chicken yang saya order sedap ok!! (macam nak tambah lg ;p)

Grilled black pepper chicken RM14
fish and chip RM15
american brownies RM5
ohh muke ini misti sebok jugak ;p
habes licin hokey sebab sedap ..seriusss ;p
**kitaorg tak order air sebab tak bagus minum air lepas makan, nanti perut kembong..minum air after 20 minit selepas makan adalah afdhal ye..;p

2 comments:

bungakuning . said...

memang nampak menyelerakan betul brownies tuu :)

shark said...

sedap kann..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...