instagram

Saturday, January 15, 2011

kelas kedua..

salam :)
Hari ni kelas kedua..dan lecture pun dah mula dengan topic yang pertama untuk semua subjek :)minggu ni macam agak enjoy sebab minggu lepas kan baru nak warming up selepas bercuti panjang kan ;p mistila macam malas2 kan...:)
Layan kan jela gambar2 mase kat kelas...;p

sedap ini sandwish..air tangan shariza razak yer..bekal buat makan dlm kelas :)
kek pisang..ni bekal syazrah..byk dier bawak..

bes pren :p
Dr.Ariza...best arr lecturer nie,ajar subjek strategic information system planning (dgn harapan dapat markah lebih yer..;p)
wajib je muka ini mamat ada..
ini perbincangan ketika subjek web engineering sebab kitaorg sekelas kene buat satu projek system development..yg kat depan tu ialah project manager..rozairi :)

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...