instagram

Tuesday, December 3, 2013

Thistle Hotel and Resort PD - family day

salam all :)
sabtu dan ahad lepas ada family day opis En.J ..
saya dan nely tumpang sekaki memeriahkan acara..
hehe..
kata family kan, so kene la bawak family semua..:)

berlangsung di Thistle PD..2 hari satu malam sahaja..
pagi2 dah bertolak,sampai sana area pukul 11 macam tu..
ada sarapan meehun goreng dan kuih muih..

dah sampai terus register dan amek door gift..
door gift yang best tu lupa pulak nak ambil gambar, nantila saya letakkan kemudian..
dah amek door gift, amek gambar pulak ala2 pirates of the caribean sebab itulah temanya..;p
malas pulak nak suro photographer snapkan guna kamera besar gabak saya..
semua pun malas sejak2 mengandung ni..haih (salahkan mengandung plak ;p)

lepas amek gambar semua selesai..
isi perut makan tngahari..
mostly makanan bole dikategorikan sedapla..cuma daging kambing tu agak berbau sikit..
lain2 pada saya ok..
kek sungguh sedap..rasa nak tapau bawak masuk bilik..tapi tak malukah??;p

dah kenyang makan mari kita kuarkan peluh dengan main alat muzik ala2 samba kata moderator mat saleh kepala botak itu..
mak tak kuasa nak main..sebab??..malas lagi ;p
kumpulan dibahagiakan kepada oren, ijau, dan kuning..

malam dinner.. saya langsung x ambil gambar..
ahhaha..
sebab..malas dan letih ..nely pun dah tidur sebenarnya..
sambil ribakan dia..lagila bertambah x larat..
sudahnya malam tu..
acara belom habes..
saya dah ke bilik tidur..hehe ;p

rexeki malam tu..
En.J dapat cabutan bertuah periuk nasik kecik comei cuma bole masak satu pot nasi..
serius comei..;)

keesokan pagi..
sarapan disediakan..
dan jalan2 di pantai melenggang kangkung sambil2 cecah kaki kat air laut..
nely tak sah kalo tak mandi kolam..
mandi la kolam sampai lebam..
tapi kolam kat Thistle hotel ni mmg puas hati sebab sangatla besaq ..
bilik juga baik dan servis juga adalah bagus..
oleh kerana percutian ini ditaja..
maka ia sangatlah best.;p




akhir sekali gambar tuan tanah yang dan masuk 23 minggu :)
bye n takecare!:)

4 comments:

Nafira usof said...

tetap meten gojes walaupon ngah peknen.. hehehe

Jia Rizaira said...

Selamat Datang ke tompek den, Port Dickson. hu3.

Zura@Iwan said...

wahhh..
meriah family day comp suami ko..

lama tk join family day cm ni..huhu

hotel tu best gk yer...

perut tk nmpk lagi..tggu la sket ari..mbsr bagai juara..hhee

Lynda Che Lah said...

Assalam..
Salam kenal..Singgah dan follow..
Mmg teringin nak ke Thistle..sbb mmg nampak sgt best kat sini..Next vaca :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...