instagram

Wednesday, June 12, 2013

siap dah gambar konvo, sploh hengget je :)

salam all :)
semalam mintak tolong "bakal adik ipar" ambilkan gambar konvo tak pasti kat mana tp berdekatan kolej dia la..
naseb ada dia kalo tak malas sungguh nak amek..

sebab hanya bole amek time berkerja..sabtu dan ahad cuti..
mekasih ye adik syg..
dah belanja pun makan nasik kandaq ;p hoho
dia kata kenyang sampai esok pagi ;p

ada disertakan cd sekali..
so bole print lebih kekdahnya kalo nak letak sekeping kat ruang tamu dan sekeping kat bilik..
mana tau sebelum tido tgk gambar konvo ada semangat mau sambung phd..;p
poyo??
;p

yang penting harga 3 keping gambar besaq gabak, sederhana dan kecil itu hanya RM10
MURAH??
:)


6 comments:

lieyalatif said...

alahai shark...bestnye...tgk pic shark amik scrol terus teringat kenangan konvo uitm kat shah alam dulu...sgtle best...buat baju glemer2 youuu..sudahnye sarung jubah tak nampak pun baju wakakakakaak..

tahniah lagi sekali shark..wajib gambar ni boh dlm frame n gantung kat wall...

shark said...

lieya : hehe..tulah dia..
menaikkan semangat :)

izan mama mia said...

tahniah...wah nnt freme besaq 2 letak kasi up semangat

PinKy MoMMa said...

haru jubah adalah hari paling best skli..rasa mcm retis dapat bunga la..org amik gbr la hehehe..tahniah!

Cik Puan Rara said...

heee best nya.bila lah nk konvo ag.nk smbg blaja malas.hee

wantie said...

senyum lebar nampak.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...